Genfind gnisten 

NATUREN SOM MEDICIN

MENTAL TRIVSEL PÅ EN NATURLIG MÅDE


Hos Naturen Som Medicin er der tid og plads til at klienterne kan mærke ind og styrke deres mentale trivsel på en naturlig måde.

Fælles for det klienterne tilbydes er at de får redskaber til at arbejde i dybden med sig selv, så de får hele sig selv med videre.Konsultationerne bliver individuelt tilpasset og er designet til at støtte klienten i at finde hjem i sig selv.

Naturen og dyrene støtter klienten i at komme til stede her og nu samtidig med at nervesystemet bliver beroliget.


De udfordringer som naturen og hestene er gode til at hjælpe dig videre med er:

  • Styrke selvværdet
  • Lindre stress og angst
  • Genfinde gnisten
  • Få mere glæde og overskud i hverdagen
  • Bearbejde sorg og traumer på en blid og naturlig måde


De metoder Anna Maria har udviklet er designet til at støtte sensitive og stressramte kvinder, som elsker at opholde sig i naturen sammen med dyr. Det vil sige at børn og mænd med stor sandsynlighed ikke vil ræsonnere med hverken coaching eller samtaleterapi i naturen ved Anna Maria.


De eneste børn Anna Maria arbejder med er indre børn.

BØGER


Anna Maria har skabt forlaget Naturen Som Medicin, som udgiver bøger til voksne om hvordan du kan bruge naturen og dyrene til at styrke din mentale trivsel på en blid og naturlig måde.


Bøgerne er spækket med konkrete øvelser og redskabet, som du kan lade dig inspirere af og bruge i din hverdag.


Ideel løsning til dig som kan selv, vil selv og gør selv.

INDRE BARN - ONLINE


Klienter kan arbejde med indre barn kontakt og healing online. 

Sessionerne foregår individuelt på et videomøde og består af en intuitiv tolkning af et kortoplæg med "Ud af mørket ind i lyset" af Britta Baumann.


Der er mulighed for at vælge imellem 2 forskellige oplæg:

* Indre barn kontakt - oplæg med 4 kort.

* Indre barn healing - oplæg med 7 kort.


Efter sessionen modtager klienten en e-mail med billeder af alle kortene i oplægget. 

ONLINE KURSUS


Få nøglerne til at skabe balance i dig selv og dit liv og redskaber til at styrke selvværdet, så du kan komme i gang med at skabe positive forandringer i dit liv og lærer hvordan du holder snuden i sporet også selvom du møder tvivl og modstand.


Ideel løsning til dig som ikke har mulighed for at komme fysisk hos mig på Fyn og som er klar til at gå vejen selv med støtte af videotræningerne og hjemmearbejdet, du får i løbet af kurset.

MINIFORLØB I BÅLHYTTEN


At have et indre barn betyder, at du har en del af dig selv, der stadig bærer de erfaringer, følelser og behov, du havde som barn.


At arbejde med dit indre barn handler om at genkende og forbinde med disse følelser og behov, som stadig påvirker dig i dag.


Et miniforløb med indre barn kontakt og healing i bålhytten kan hjælpe dig med at forstå, hvorfor du måske har visse negative tanke- og adfærdsmønstre, og hvordan du kan begynde at helbrede og forløse disse mønstre.